DLT

DLT

 

Dezvoltarea tehnologiei registrelor distribuite („DLT”) a produs schimbări profunde  în domeniul financiar și în economie.

Autoritățile au analizat atât oportunitățile, cât și provocările aferente acestor tehnologii, asumându-și angajamentul de a pune în aplicare un cadru legislativ care să valorifice potențialele oportunități oferite de acestea.

Prin utilizarea serviciilor juridice atât pentru aspectele vizând reglementările, cât și pentru negocierea contractelor și redactarea documentației necesare, se  asigură conformitatea proiectelor derulate.

 

NewLegalWay oferă servicii de consultanță juridică în domeniul DLT cu privire la următoarele aspecte:

 

  • Consultanță privind prevederile Regulamentului (UE) 2022/858 al Parlamentului European și al Consiliului din 30 mai 2022 privind un regim-pilot pentru infrastructurile pieței bazate pe tehnologia registrelor distribuite, precum și de modificare a Regulamentelor (UE) nr. 600/2014 și (UE) nr. 909/2014 și a Directivei 2014/65/UE ( ,,Regulamentul DLT’’) .

 

 

 

  • Training-uri și seminarii privind tehnologii DLT.

Articole recente

Stock Option Plan (SOP)

Stock Option Plan (SOP)

1 octombrie

Stock Option Plan (SOP sau plan de remunerare prin capitaluri proprii) reprezintă o posibilă soluție pentru problemele pe care le întâmpina atât societățile cu o activitate îndelungata pe piață, cât și startup-urile în aceasta perioadă: precum fluctuația angajaților, probleme privind cash flow-ul, necesitatea oferirii unui pachet de remunerare competitiv pe piața muncii și atragerea de […]

Mai mult

error: Conținutul este protejat!!