Bine ați venit pe website-ul nostru www.newlegalway.com (,,Website”). Website-ul este deținut și operat de CABINET DE AVOCAT DRAGOMIR OANA, înregistrat în Baroul București, având birou de lucru în str. Grigore Gănescu nr. 7, sector 3, București, la care ne vom referi în continuare „Noi”, „Nostru”.

Website-ul este oferit sub rezerva acceptării de către Dvs. a tuturor termenilor și condițiilor din prezentul document (denumit în continuare „Termeni și Condiții”). Dacă nu doriți să fiți obligați să respectați acești Termeni și Condiții, vă rugăm să încetați să utilizați Website-ul acum.

Sunteți de acord în mod expres cu acești Termeni și Condiții și recunoașteți că vom considera utilizarea Website-ului nostru drept acceptarea acestor Termeni și Condiții.

 

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

 Utilizând Website-ul, veți regăsi informații cu privire la CABINETUL DE AVOCAT DRAGOMIR OANA, activitățile desfășurate de avocatul titular-Dragomir Oana  în domeniul serviciilor juridice, precum și cu privire la ariile de practică în care avocatul titular Dragomir Oana  activează.

De asemenea, Website-ul conține informații, știri, articole, evenimente, seminarii, podcasturi și orice alte materiale care pot viza subiecte din domeniul serviciilor juridice sau subiecte  privind legislația aplicabilă în România și la nivelul Uniunii Europene, precum jurisprudența națională sau europeană și pot fi trimise comunicări de tip newsletter utilizatorilor care se abonează la newsletter (denumite în continuare ,,Conținutul’’).

Conținutul are un caracter general și este furnizat de către Website doar în scop informativ și nu este destinat să răspundă cerințelor, întrebărilor sau problemelor Dumneavoastră particulare.

Conținutul nu constituie, prin expunerea sa pe Website sau prin transmiterea comunicărilor de tip newsletter, consultanță juridică, iar prin urmare accesarea sau primirea unor astfel de informații de către nicio persoană fizică sau juridică nu reprezintă o relație client-avocat între acea persoană și Noi.

Vă informăm că putem elimina sau modifica conținutul Website-ului în orice moment

 

DREPTURI DE PROPRIRETATE INTELECTUALĂ

Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa Conținutul furnizat doar pentru uzul personal al utilizatorului.

Avocatul titular Dragomir Oana este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra Conținutului, inclusiv logo-urilor, pictogramelor, clipurilor cu sunet, clipurilor video și compilărilor de date, aspectului paginii Website-ului, iar acest fapt înseamnă că acestea sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și de alte prevederi legale aplicabile.

Dvs. nu puteți, fără acordul nostru scris prealabil:

  1. a) să reproduceți, să modificați, să copiați, să afișați, să distribuiți, să stocați sau să reutilizați în orice alt mod Conținutul de pe Website și newslettere, sau să exploatați comercial orice parte a Conținutului;
  2. b) să efectuați extragerea de date din Website;
  3. c) să încercați să dezactivați, să eludați, să modificați sau să ocoliți în alt mod orice sistem de protecție aplicat sau utilizat pe Website.

Nimic din conținutul Website-ului sau orice comunicare către Dvs. nu va fi interpretat ca acordând, implicit sau în alt mod, vreo licență sau drept de utilizare a vreunui element care face parte din Conținut, fără acordul nostru scris prealabil.

Dacă Dvs. creați un hyperlink către Website, hyperlink-ul și contextul în care este utilizat nu pot, fără acordul Nostru scris prealabil, să sugereze o aprobare sau afiliere cu Noi.

Nu veți utiliza adresa URL a Website-ului pe un alt website sau platformă digitală fără acordul Nostru scris prealabil. Sunteți de acord să nu utilizați sau să nu copiați Website-ul, fără acordul Nostru prealabil.

 

LINK-URI SAU REFERINȚE CĂTRE ALTE PAGINI WEB

Website-ul poate conține link-uri sau referințe către alte pagini web. Orice astfel de linkuri sau referințe sunt furnizate numai pentru informarea Dvs. Nu avem control asupra paginilor web ale terților și nu suntem ținuți răspunzători pentru conținutul, materialele sau informațiile conținute în acestea.

Deși includem un link către o altă pagină pe Website, acest fapt nu înseamnă că aprobăm acea pagină web, produsele și serviciile de pe acea pagină sau că Noi vă recomandăm în vreun fel să o utilizați. Utilizarea de către Dvs. a unei pagini web a unui terț poate fi guvernată de termenii și condițiile acelei pagini web.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă informăm că anumite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul Website-ului, iar detaliile privind prelucrarea acestor date cu caracter personal sunt disponibile în Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă pe Website.

 

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR

Depunem toate eforturile pentru a verifica conținutul de pe Website inclusiv cu privire la viruși. De asemenea, recomandăm utilizatorilor Website-ului să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe Website sau primite în cadrul comunicărilor de tip newsletter .

 

EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Nu facem nicio declarație și nu oferim nicio garanție că:

-Website-ul este lipsit de viruși sau erori;

– Website-ul va funcționa neîntrerupt sau că defecțiunile vor fi remediate;

-accesul la Website, Termenii și Condițiile Noastre și alte informații furnizate de Noi pe Website va fi continuu, neîntrerupt, în timp util sau fără omisiuni.

Având în vedere cele de mai sus, Noi nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemelor Dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website.

Conținutul disponibil pe Website nu constituie nicio formă de consultanță juridică, fiscală sau de investiții sau vreo recomandare din partea Noastră și nu este destinat să constituie baza în luarea oricărei decizii specifice. Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere rezultată din orice decizie bazată pe orice informații furnizate în Website.

 

MODIFICĂRI

Ne rezervăm dreptul, la discreția Noastră de a aduce modificări acestor Termeni și Condiții. Asemenea modificări vor fi obligatorii pentru utilizatorii Website-ului și vor intra în vigoare imediat după postare. Este responsabilitatea Dumneavoastră să verificați periodic Website-ul pentru modificări. Utilizarea în continuare a Website-ului după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, atunci trebuie să încetați să mai utilizați Website-ul.

Dacă există un conflict între două versiuni ale Termenilor și Condițiilor la care ați fost de acord sau ați fost considerat ca fiind de acord, versiunea mai recentă va avea prioritate, cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres.